Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Руло от кайма с плънка от гъби и лук

Руло от кайма с плънка от гъби и лук

Руло от кайма с плънка от гъби и лук - изображение

Необходими продукти:

  • 600 грама кайма смес
  • 1 яйце
  • подправки: черен пипер, сол и други

За плънката:

  • 1 глави лук
  • 1 тарелка пресни печурки

 

Начин на приготвяне:

Овкусете каймата, към нея добавете яйцето и омесете.

Гъбите и лука нарежете, изпържете ги заедно.

Разпределете слой от каймата във вид на квадрат върху алуминиево фолио. Дебелината на пласта да е околосантиметър и половина.

Върху тази основа сложете гъбената плънка и внимателно навийте руло, което сложете в тава.

Поставете я за 50-60 минути във фурната при 220 градуса.

По време на печенето ще се отделя сок, наблюдавайте да не прегорите ястието.

Добър апетит!

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: babyblog.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиСнимкиНовиниЛюбопитноСъставкиДиетиБотаникаЛайфстайлПроизводителиКлинични пътекиИсторияАлтернативна медицина