Руло от кайма с плънка от гъби и лук

Необходими продукти:
- 600 грама кайма смес
- 1 яйце
- подправки: черен пипер, сол и други
За плънката:
- 1 глави лук
- 1 тарелка пресни печурки
Начин на приготвяне:
Овкусете каймата, към нея добавете яйцето и омесете.
Гъбите и лука нарежете, изпържете ги заедно.
Разпределете слой от каймата във вид на квадрат върху алуминиево фолио. Дебелината на пласта да е околосантиметър и половина.
Върху тази основа сложете гъбената плънка и внимателно навийте руло, което сложете в тава.
Поставете я за 50-60 минути във фурната при 220 градуса.
По време на печенето ще се отделя сок, наблюдавайте да не прегорите ястието.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: babyblog.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини
- Руло от кайма в доматен сос с чесън и билки
- Руло от кайма с кашкавал и джинджифил
- Рецепти за руло от тиквички с кайма
- Кашкавалено руло с кайма
- Руло "Стефани" със спанак
- Руло с подправки и доматен сос
- Бутер руло с кайма и печурки
- Руло от кайма с плънка от шунка и кашкавал
- Руло Стефани с гъби, кисели краставички и кашкавал
Коментари към Руло от кайма с плънка от гъби и лук