Руло Стефани с топено сирене и коричка от бекон
Необходими продукти:
- 150 грама фино нарязан бекон
- 1 килограм овкусена кайма
- 4-5 сварени яйца
- 4-5 кисели краставички
- 1-2 сварени моркова
- 80 грама топено сирене
Начин на приготвяне:
Върху хартия за печене наредете бекона, застъпвайки слайсовете. Върху тях разпределете каймата, а отгоре й наредете нарязани яйца, морков, кисели краставички и топено сирене.
С помощта на пергаментната хартия завийте на руло и сложете в продълговата форма за кекс. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 30-35 минути. Охладете рулото, разрежете и го поднесете с гарнитура по ваш избор.
Добър апетит!
Източник: www.farmlandbaconclub.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Руло от кайма в доматен сос с чесън и билки
- Руло от кайма с плънка от гъби и лук
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Руло от кайма с плънка от шунка и кашкавал
- Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии
- Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини
- Руло от кайма със зеленчуци, яйца и наденица
- Руло от кайма със зеленчукова плънка
- Руло от кайма и плънка от моцарела
- Рецепти за руло от тиквички с кайма
Коментари към Руло Стефани с топено сирене и коричка от бекон