Свинско с авокадо, кашкавал и лук
Необходими продукти:
- свинско месо
- авокадо
- кашкавал
- кромид лук
- сол и черен пипер
*Количествата на продуктите определете според желания брой порции и предпочитанията си.
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и нарежете свинското на парчета, дебели 2 сантиметра. Лука обелете и превърнете в тънки шайби. Авокадото също обелете и нарежете на едри ленти.
Овкусете месото с черен пипер, подсолете и подредете в намазнена тава. Върху всяко парче сложете кръгчета лук и резени авокадо. Покрийте с едро настърган кашкавал.
Изпечете свинското до готовност във фурната на 180 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkussovet.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско с гъби в сметана
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свинска супа с ориз
- Пържено свинско със стар лук
- Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
Коментари към Свинско с авокадо, кашкавал и лук