Свинска супа с ориз

Необходими продукти:
- 500 грама свинско месо
- 3 супени лъжици ориз
- 2-3 моркова
- глава лук
- 80 грама доматена паста
- сол, черен и червен пипер, дафинов лист, босилек
- 2 супени лъжици олио
Начин на приготвяне:
Нарежете свинското на малки парчета, запържете ги в олиото. Добавете настърганите моркови и наситнения лук, задушете за няколко минути. Сложете доматеното пюре, след което налейте бульон или вода, подправете и изчакайте течността да кипне. Щом това стане, изсипете в нея ориза и нека се вари до готовност.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: rezepty.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
МИЛВА УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ОРИЗОВА ВОДА 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ ЗА ОБЕМ 150 мл
Нов ПРОМОКОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
Л'АНДЖЕЛИКА ФИТОЛАТЕ ШАМПОАН ТВЪРД ХИДРАТИРАЩ С ОРИЗОВО МЛЯКО И МАСЛО ОТ ШЕА 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско бон филе с гъби
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Пържено свинско със стар лук
Коментари към Свинска супа с ориз