Свинско филе с ориз и зеленчуци

Крехко свинско филе с ориз, броколи, грах и моркови - една чудесна вечеря за цялото семейство. Съставките са за 4 порции, а направата ще ви отнеме само около 30 минути. Приятно готвене!
Необходими продукти
Начин на приготвяне
Разтопете маслото в тиган на средна температура. Сложете вътре месото, морковите, броколите, граха и зеления лук. Гответе 9-10 минути, докато свинското стане крехко. Свалете от котлона и сложете съдържанието на тигана в голяма купа или чиния. Върнете тигана на котлона.
Разбъркайте яйцето в тигана, докато се сгъсти. Сложете отново свинското и зеленчуците вътре. Прибавете ориза, соевия сос, чесъна на прах и джинджифила. Разбъркайте всички съставки. Гответе още 7-10 минути на средна температура.
Сервирайте готовото ястие, докато е топло. Може да поднесете с резен лимон и стрък магданоз. Приятен апетит!
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 15 мл
ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИОКЕЪР БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД 400 мг + ПЕПСИН капсули * 90
БИОКЕЪР ХЛЪЗГАВ БРЯСТ КОМПЛЕКС капсули * 90
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Пържено свинско със стар лук
Коментари към Свинско филе с ориз и зеленчуци