Свинско филе с ориз и зеленчуци
Крехко свинско филе с ориз, броколи, грах и моркови - една чудесна вечеря за цялото семейство. Съставките са за 4 порции, а направата ще ви отнеме само около 30 минути. Приятно готвене!
Необходими продукти
Начин на приготвяне
Разтопете маслото в тиган на средна температура. Сложете вътре месото, морковите, броколите, граха и зеления лук. Гответе 9-10 минути, докато свинското стане крехко. Свалете от котлона и сложете съдържанието на тигана в голяма купа или чиния. Върнете тигана на котлона.
Разбъркайте яйцето в тигана, докато се сгъсти. Сложете отново свинското и зеленчуците вътре. Прибавете ориза, соевия сос, чесъна на прах и джинджифила. Разбъркайте всички съставки. Гответе още 7-10 минути на средна температура.
Сервирайте готовото ястие, докато е топло. Може да поднесете с резен лимон и стрък магданоз. Приятен апетит!
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
БЕТИНА БАРТИ УЛТРА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ОРИЗОВО МЛЯКО И ВАНИЛОВ ЦВЯТ 400 мл
ОРИЗОВ ПРОТЕИН 700 г SANCT BERNHARD
АБОФАРМА ЛИНОПРИКСОЛ ПЛЮС таблетки * 60
ХИП БИО КАША ЯБЪЛКА И ПРАСКОВА С ОРИЗ 190 г 4703
ЯНГ МАСКА ЗА ОБЕМ С АЛОЕ ВЕРА И ОРИЗ 150 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Свинско с домати и лук на фурна
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Рецепти за свинска пача чорба
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Оризови спагети
Коментари към Свинско филе с ориз и зеленчуци