Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Ребра с виненена глазура

Ребра с виненена глазура

от 26 март 2019г.
Ребра с виненена глазура - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 2 килограма свински ребра
  • сол и черен пипер на вкус
  • 1 чаена чаша червено вино
  • 1 чаена чаша кафява захар
  • 1/4 чаена чаша ябълков оцет
  • 1/4 чаена лъжица смлян бахар
  • 1 консерва доматен сос (400 грама)
  • 2 супени лъжици доматена паста

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 125 градуса.

Почистете ребрата, ако имат нужда и ги подсушете.

Сложете ги в голяма правоъгълна тава и ги подправете от двете страни със сол и черен пипер.

Добавете около 1/2 чаена чаша вода в тавата. Покрийте ги с фолио и ги печете за 2 часа.

Кафявата захар, виното, оцета, доматения сос и доматената паста, заедно с бахара сложете в касерола.

Задушавайте за 45 минути, докато сосът се сгъсти и редуцира. Той трябва да се получи много гъст.

Извадете ребрата от фурната, изхвърлете фолиото и отцедете водата от тавата. Увеличете температурата на фурната на 180 градуса.

Намажете добре ребрата със соса и запечете за 20-30 минути.

Нарежете и сервирайте.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: tasty.co

Още по темата:
  • Червен боб със свински ребра Червен боб със свински ребра
  • Месна селска супа Месна селска супа
  • Сандвич с пикантни печени ребра с барбекю сос Сандвич с пикантни печени ребра с барбекю сос
  • Барбекю сос за ребърца Барбекю сос за ребърца
5.0/5 1 оценка

Коментари към Ребра с виненена глазура

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Ребра с виненена глазура
    www.framar.bg 
    на 19 October 2025 в 03:40
    Коментирайте "Ребра с виненена глазура"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свински ребърца с картофи, лук и гъби на фурна
  • Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
  • Свински ребърца на фурна в соева марината с чесън и горчица
  • Печени свински ребра с мед, лимон и джинджифил
  • Мариновани свински ребърца на фурна с картофи и лук
  • Задушени свински ребра със зеленчуци
  • Месна селска супа
  • Червен боб със свински ребра
  • Свински ребърца с кисело зеле и ябълки
  • Свински ребърца с нахут
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Транзиторен синовитТранзиторен синовит

Транзиторен синовит

от 18 окт 2025г.Прочети повече
Синдром на спящата красавицаСиндром на спящата красавица

Синдром на спящата красавица

от 17 окт 2025г.Прочети повече
Хиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудраХиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудра

Хиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудра

от 17 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Олайф - хранителни добавки и козметика от Италия

преди 1 дни, 12 часа и 37 мин.

Истини и митове за лъчелечението - говорят специалистите на КОЦ – Пловдив

преди 3 дни, 19 часа и 9 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се променя нагласата ви спрямо безопасността на ваксините?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

НУРОФЕН ЕКСПРЕС ФОРТЕ капсули 400 мг * 30

БИОХЕРБА ЧАЙ ФИЛТЪР МАТОЧИНА * 20

ПЮРОЛИГО ТИРОИД КОМПЛЕКС йонизиран разтвор 500 мл

ОСТРОВИТ МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 200 г НЕОВКУСЕН

НУТРИМ ПРО ГОЛД 90 КЛАСИК 1000 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ХЕКЛА ЛАВА D30 пилули 10 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 16:03:27

МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ капсули * 30 ARO LIFE

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 16:02:49

МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ капсули * 30 ARO LIFE

Коментар на: Петко Иванов от 17 окт 2025г. в 14:33:16

ТРИБУТИН таблетки 300 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 14:32:19

ЦЕРЕБРОЛИЗИН инжекционен/инфузионен разтвор 10 мл * 5

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 14:17:49
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival