Барбекю сос за ребърца
Необходими продукти:
2 ч. ч. кетчуп
1/3 ч. ч. кафява тръстикова захар
1/4 ч. ч. нарязан лук
2 с. л. зехтин
2 с. л. вода
3 намачкани скилидки чесън
1 с. л. ябълков оцет
1 с. л. доматено пюре
1 с. л. сос Уорчестър
1 ч. л. горчица на прах
1/2 ч. л. кайенски пипер
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете лука в блендер, добавете вода и смелете до получаването на пюре. Нагрейте тиган, в него налейте зехтина и когато той се сгорещи, изсипете пюрето от лук. Нека се приготвя на бавен огън, докато не придобие златист цвят. Тогава прибавете останалите съставки, разбъркайте и оставете сосът да се задушава в продължение на 20 минути.
Готови сте за барбекю сред природата.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Свински ребърца с картофи, лук и гъби на фурна
- Червен боб със свински ребра
- Свински ребърца на фурна в соева марината с чесън и горчица
- Яхния с ребърца, картофи и грах
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Свински ребра в меден сос с горчица и чесън
- Печени свински ребра с мед, лимон и джинджифил
- Свинска супа с грах и картофи
- Свински ребърца в бира и сос барбекю
- Свински ребърца в кленов сироп
Коментари към Барбекю сос за ребърца