Барбекю сос за ребърца

Необходими продукти:
2 ч. ч. кетчуп
1/3 ч. ч. кафява тръстикова захар
1/4 ч. ч. нарязан лук
2 с. л. зехтин
2 с. л. вода
3 намачкани скилидки чесън
1 с. л. ябълков оцет
1 с. л. доматено пюре
1 с. л. сос Уорчестър
1 ч. л. горчица на прах
1/2 ч. л. кайенски пипер
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете лука в блендер, добавете вода и смелете до получаването на пюре. Нагрейте тиган, в него налейте зехтина и когато той се сгорещи, изсипете пюрето от лук. Нека се приготвя на бавен огън, докато не придобие златист цвят. Тогава прибавете останалите съставки, разбъркайте и оставете сосът да се задушава в продължение на 20 минути.
Готови сте за барбекю сред природата.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Задушени свински ребра със зеленчуци
- Печени свински ребра с мед, лимон и джинджифил
- Свински ребърца в бира и сос барбекю
- Месна селска супа
- Свински ребърца с мед, лук и бира
- Свински ребърца в сметаново-доматена марината
- Сандвич с пикантни печени ребра с барбекю сос
- Червен боб със свински ребра
- Печени свински ребра в бира с боб, чесън и тиква
- Мариновани свински ребърца на фурна с картофи и лук
Коментари към Барбекю сос за ребърца