Свински ребърца по канадски
Необходими продукти:
свински ребърца
2 чаши кафява захар
1/2 чаша кетчуп
1/2 чаша ябълково пюре
5 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л канела
1/2 ч. л. чесън на прах
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата на порции по 1-2. Сложете ги във вряща вода и ги оставете да се варят 30 минути. След това ги извадете, подсушете и намажете със сос, приготвен от ябълковото пюре, кетчупа, лимоновия сок, червения и черния пипер, солта, канелата и чесъна. Поставете върху фолио и печете при 180 градуса около час.
По време на печенето, периодично намазвайте ребърцата със соса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
СОЛГАР ЧЕСНОВО МАСЛО капсули * 100
ОСТРОВИТ ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули * 60
БИО - КУЛТ КАНДЕА капсули * 15
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с ябълки за 7 дни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
Коментари към Свински ребърца по канадски