Свински ребърца по канадски

Необходими продукти:
свински ребърца
2 чаши кафява захар
1/2 чаша кетчуп
1/2 чаша ябълково пюре
5 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л канела
1/2 ч. л. чесън на прах
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата на порции по 1-2. Сложете ги във вряща вода и ги оставете да се варят 30 минути. След това ги извадете, подсушете и намажете със сос, приготвен от ябълковото пюре, кетчупа, лимоновия сок, червения и черния пипер, солта, канелата и чесъна. Поставете върху фолио и печете при 180 градуса около час.
По време на печенето, периодично намазвайте ребърцата със соса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ 20 мл.
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ИЗМИВАЩ ГЕЛ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 150 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЕНЕРГИЯ И ТОНУС
ЛИЙ СТАФОРД ГРОУ СТРОНГ ЕНД ЛОНГ АКТИВИРАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Хрупкави тиквички на фурна с чесън и пармезан
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
Коментари към Свински ребърца по канадски