Свински ребърца по канадски

Необходими продукти:
свински ребърца
2 чаши кафява захар
1/2 чаша кетчуп
1/2 чаша ябълково пюре
5 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л канела
1/2 ч. л. чесън на прах
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата на порции по 1-2. Сложете ги във вряща вода и ги оставете да се варят 30 минути. След това ги извадете, подсушете и намажете със сос, приготвен от ябълковото пюре, кетчупа, лимоновия сок, червения и черния пипер, солта, канелата и чесъна. Поставете върху фолио и печете при 180 градуса около час.
По време на печенето, периодично намазвайте ребърцата със соса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ХАЯ ЛАБС ЧЕСЪН капсули 500 мг * 120
СУИС ЕНЕРДЖИ ЧЕРЕН ЧЕСЪН + ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА Б капсули * 20
МИЛВА ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН С ЧЕСЪН ЗА СЛАБА КОСА 200 мл
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
НовЧЕСЪН (ЛУКОВИЦА) капсули 580 мг * 100 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с ябълки за 7 дни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
Коментари към Свински ребърца по канадски