Свински ребърца по канадски

Необходими продукти:
свински ребърца
2 чаши кафява захар
1/2 чаша кетчуп
1/2 чаша ябълково пюре
5 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л канела
1/2 ч. л. чесън на прах
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата на порции по 1-2. Сложете ги във вряща вода и ги оставете да се варят 30 минути. След това ги извадете, подсушете и намажете със сос, приготвен от ябълковото пюре, кетчупа, лимоновия сок, червения и черния пипер, солта, канелата и чесъна. Поставете върху фолио и печете при 180 градуса около час.
По време на печенето, периодично намазвайте ребърцата със соса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули 750 мг * 30 ХЕЛТ ЕЙД
ХУНКА КЕЪР ШАМПОАН С ЧЕСЪН И ДАФИНОВ ЛИСТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 675 мл
ЧЕСЪН + РЕЙШИ капсули * 60 TIENS
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Кои хора трябва да внимават с консумацията на чесън?
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Ябълково мартини с джинджифил и лимон
- Чеснова майонеза със зехтин
Коментари към Свински ребърца по канадски