Свински ребърца по канадски
Необходими продукти:
свински ребърца
2 чаши кафява захар
1/2 чаша кетчуп
1/2 чаша ябълково пюре
5 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л канела
1/2 ч. л. чесън на прах
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Разрежете ребърцата на порции по 1-2. Сложете ги във вряща вода и ги оставете да се варят 30 минути. След това ги извадете, подсушете и намажете със сос, приготвен от ябълковото пюре, кетчупа, лимоновия сок, червения и черния пипер, солта, канелата и чесъна. Поставете върху фолио и печете при 180 градуса около час.
По време на печенето, периодично намазвайте ребърцата със соса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули 750 мг * 30 ХЕЛТ ЕЙД
ХУНКА КЕЪР ШАМПОАН С ЧЕСЪН И ДАФИНОВ ЛИСТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 675 мл
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Диета с ябълки за 7 дни
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Печени ябълки с масло и канела
Коментари към Свински ребърца по канадски