Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло

Необходими продукти:
- 1 килограм свински ребърца
- 4 супени лъжици мед
- 1 глава чесън, обелена
- 60 грама краве масло
за маринатата
- 1 супена лъжица пресован чесън
- 2 супени лъжици барбекю сос
- 1 супена лъжица захар
- 2 супени лъжици оризов оцет
- 5 супени лъжици царевично нишесте
Начин на приготвяне:
Нарежете ребърцата и ги сложете в купа.
Прибавете чесъна, барбекю соса, захарта и оризовия оцет. Оставете месото да престои така за два часа и добавете нишестето.
Сгорещете маслото в тенджера и запържете ситно нарязания чесън.
Добавете ребърцата и намалете мощността на котлона. Гответе 10 минути, отцедете и подредете в чиния. Гарнирайте с мед и чесън и поднесете ребърцата топли.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: pupswithchopsticks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
ЛЕПАРАЦИД сироп за деца 50 мл ДОЛЕРАН ФАРМА
МИЛВА ШАМПОАН С ЧЕСЪН И ХИНИН ЗА УСКОРЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА 200 мл
УРО КОНТРОЛ ХЕЛП капсули * 30
НовЧЕСЪН (ЛУКОВИЦА) капсули 580 мг * 100 NATURE'S WAY
ПРОМОИМУННА ФОРМУЛА капсули * 30 DR. GREEN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Манука
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло