Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло
Необходими продукти:
- 1 килограм свински ребърца
- 4 супени лъжици мед
- 1 глава чесън, обелена
- 60 грама краве масло
за маринатата
- 1 супена лъжица пресован чесън
- 2 супени лъжици барбекю сос
- 1 супена лъжица захар
- 2 супени лъжици оризов оцет
- 5 супени лъжици царевично нишесте
Начин на приготвяне:
Нарежете ребърцата и ги сложете в купа.

Прибавете чесъна, барбекю соса, захарта и оризовия оцет. Оставете месото да престои така за два часа и добавете нишестето.

Сгорещете маслото в тенджера и запържете ситно нарязания чесън.

Добавете ребърцата и намалете мощността на котлона. Гответе 10 минути, отцедете и подредете в чиния. Гарнирайте с мед и чесън и поднесете ребърцата топли.

Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: pupswithchopsticks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
ХАРТ МАКС капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
ЧЕСЪН (ЛУКОВИЦА) капсули 580 мг * 100 NATURE'S WAY
МАТИСЪН ЧЕСЪН капсули 1000 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Агаве
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Отслабване с мед и канела
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Манука
Коментари към Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло