Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло

Необходими продукти:
- 1 килограм свински ребърца
- 4 супени лъжици мед
- 1 глава чесън, обелена
- 60 грама краве масло
за маринатата
- 1 супена лъжица пресован чесън
- 2 супени лъжици барбекю сос
- 1 супена лъжица захар
- 2 супени лъжици оризов оцет
- 5 супени лъжици царевично нишесте
Начин на приготвяне:
Нарежете ребърцата и ги сложете в купа.
Прибавете чесъна, барбекю соса, захарта и оризовия оцет. Оставете месото да престои така за два часа и добавете нишестето.
Сгорещете маслото в тенджера и запържете ситно нарязания чесън.
Добавете ребърцата и намалете мощността на котлона. Гответе 10 минути, отцедете и подредете в чиния. Гарнирайте с мед и чесън и поднесете ребърцата топли.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: pupswithchopsticks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
ХАРТ МАКС капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
ТАЙП ЗЕРО АЗОТЕН ОКСИД капсули * 150
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Манука
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Апитерапия - лечебната сила на меда
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло