Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло

Необходими продукти:
- 1 килограм свински ребърца
- 4 супени лъжици мед
- 1 глава чесън, обелена
- 60 грама краве масло
за маринатата
- 1 супена лъжица пресован чесън
- 2 супени лъжици барбекю сос
- 1 супена лъжица захар
- 2 супени лъжици оризов оцет
- 5 супени лъжици царевично нишесте
Начин на приготвяне:
Нарежете ребърцата и ги сложете в купа.
Прибавете чесъна, барбекю соса, захарта и оризовия оцет. Оставете месото да престои така за два часа и добавете нишестето.
Сгорещете маслото в тенджера и запържете ситно нарязания чесън.
Добавете ребърцата и намалете мощността на котлона. Гответе 10 минути, отцедете и подредете в чиния. Гарнирайте с мед и чесън и поднесете ребърцата топли.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: pupswithchopsticks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
ЧЕСЪН СУПЕР КОНЦЕНТРАТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БИОЛИК 5000 ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН таблетки * 60
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ЧЕСНОВИ КАПКИ + ТИАМИН 100 мл
БИОВИТАЛИТИ АФРОДИЗИАК ЗА МЪЖЕ тинктура без алкохол 25 мл
НовБИЛКОВА АПТЕКА ТИБЕТСКИ КАПКИ С ПРОПОЛИС спрей 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Манука
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Премахнете пърхота с маска от мед и яйце
Коментари към Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло