Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло

Необходими продукти:
- 1 килограм свински ребърца
- 4 супени лъжици мед
- 1 глава чесън, обелена
- 60 грама краве масло
за маринатата
- 1 супена лъжица пресован чесън
- 2 супени лъжици барбекю сос
- 1 супена лъжица захар
- 2 супени лъжици оризов оцет
- 5 супени лъжици царевично нишесте
Начин на приготвяне:
Нарежете ребърцата и ги сложете в купа.
Прибавете чесъна, барбекю соса, захарта и оризовия оцет. Оставете месото да престои така за два часа и добавете нишестето.
Сгорещете маслото в тенджера и запържете ситно нарязания чесън.
Добавете ребърцата и намалете мощността на котлона. Гответе 10 минути, отцедете и подредете в чиния. Гарнирайте с мед и чесън и поднесете ребърцата топли.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: pupswithchopsticks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС дражета * 100
НАУ ФУДС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН дражета 1500 мг * 100
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
СУОНСЪН ПРОЧИСТВАНЕ НА ПИКОЧНАТА КИСЕЛИНА капсули * 60
СУИС ЕНЕРДЖИ ЧЕРЕН ЧЕСЪН + ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА B капсули * 20
ГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Бързо отслабване с лимонова напитка с черен пипер и мед
- Коктейл от пъпеш с мед и джинджифил
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Манука
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
Коментари към Чеснови хрупкави ребърца с мед и масло