Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печени свински ребра в бира с боб, чесън и тиква

Печени свински ребра в бира с боб, чесън и тиква

от 27 окт 2014г.
Печени свински ребра в бира с боб, чесън и тиква - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

свински ребра

розмарин

мащерка

градински чай

За гарнитура:

червен и бял боб

тиква

чесън

дафинов лист

зърна черен пипер

 

За соса:

250 милилитра тъмна бира

150 грама доматено пюре

лютивка

соев сос

мед

ябълков оцет

намачкан чесън

червен пипер

 

количествата на основните продукти определете според предпочитанията си и желания брой порции, а подправки за направата на соса сложете на вкус.

 

Начин на приготвяне:

Направете разрези по ребрата, оформяйки ромбове, както се вижда на снимката.

Налейте бирата в подходящ съд и поставете на котлона.

Нека се вари в продължение на няколко минути.

След това добавете доматеното пюре, лютивката, соевия сос, меда, малко ябълков оцет, намачкан чесън и червен пипер. Оставете сосът да се приготвя на слаб огън за около 5 минути.

Вземете подходящ съд за печене, налейте на дъното половината от соса, сложете ребрата и залейте с останалата марината.

Оставете да се маринова на хладно място за едно денонощие.

На следващия ден сварете двата вида боб поотделно.

При варенето добавете дафинов лист, черен пипер на зърна и свинска кожа (може и без нея).

Докато бобът се приготвя (трябва да се свари до полуготовност), нарежете тиква на кубчета (2 см), които запържете леко в свинска мас.

Извадете месото от съда с маринатата, последната премахнете с помощта на лопатка и съберете в купа. Ребрата сложете върху решетка.

Измийте съда (или използвайте друг), изсипете в него двата вида боб, скилидки чесън (1 глава), розмарин, мащерка, градински чай. Залейте с гореща вода, сложете сол на вкус и поставете във фурната на най-ниското ниво.

Решетката с ребрата поставете върху съда с боба и билките.

Нека ястието се приготвя в продължение на 2 часа. През това време обърнете веднъж ребрата и намажете с разредена с вода марината.

10 минути преди да извадите ребрата от фурната, махнете билките и добавете кубчетата пържена тиква.

Боба сложете в затоплена порцеланова чиния, върху тях ребърцата, тиква и украсете с пресен розмарин.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Запечен боб с лук и чесън Запечен боб с лук и чесън
  • Бобена фантазия със зеленчуци Бобена фантазия със зеленчуци
  • Свински ребърца по канадски Свински ребърца по канадски
  • Печен боб с лук Печен боб с лук
0.0/5 0 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
4.30лв.

МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г

ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
36.40лв.

ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл

ЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл
21.70лв.

ЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл

ГЛИКОРАВНИН ПЛЮС капсули 425 мг * 40 МИРТА МЕДИКУС
27.00лв.

ГЛИКОРАВНИН ПЛЮС капсули 425 мг * 40 МИРТА МЕДИКУС

МАЙПРОТЕИН ИМПАКТ ВЕГАН БЛЕНД 1 кг
48.00лв.

МАЙПРОТЕИН ИМПАКТ ВЕГАН БЛЕНД 1 кг

ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
76.00лв.

ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.

Коментари към Печени свински ребра в бира с боб, чесън и тиква

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печени свински ребра в бира с боб, чесън и тиква
    www.framar.bg 
    на 17 July 2025 в 02:15
    Коментирайте "Печени свински ребра в бира с боб, чесън и тиква"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
  • Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
  • Защо е полезна маската за коса с бира
  • За какво е полезна бирата?
  • Полезна или вредна е бирата по време на бременност
  • Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
  • 5 вреди от честото консумиране на чесън
  • Домашно лечение на синузит с чесън и мед
  • Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
  • 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 12 часа и 57 мин.

Правили ли сте домашна бира?

преди 2042 дни, 14 часа и 52 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 5 дни, 16 часа и 20 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 7 дни, 15 часа и 57 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 12 дни, 14 часа и 16 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 19 дни, 10 часа и 26 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПЮР НУТРИШЪН 100% ГЛУТАМИН прах 500 г

ПРОЛАЙФ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА PX7 PREMIUM

МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА С ВИТАМИН B6 таблетки * 60

ВИТАУЪРЛД ШИПКА БИО капс.600мг. * 120 17584330

ВИТАУЪРЛД ГАБА табл.1000мг. * 120 15373936

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

БИОХЕРБА ДЕМИР БОЗАН + ТИАМИН капсули 240 мг * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юли 2025г. в 16:33:33

ХИПОТОНИН таблетки * 120 ТОШКОВ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юли 2025г. в 16:06:50

НО - ШПА таблетки 40 мг * 24

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юли 2025г. в 15:49:52

ПАНТОПРАЗОЛ таблетки 40 мг * 30 KRKA

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юли 2025г. в 15:17:49

КАЛЦИКИНОН капсули * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юли 2025г. в 15:04:55
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival