Пържени хапки от карфиол с лют сос

Необходими продукти:
- 1 глава карфиол, на малки розички
- 3/4 чаена чаша брашно
- 2 супени лъжици лют сос
- 1 чаена чаша мътеница
- 2 чаени чаши галета
Начин на приготвяне:
В купа смесете мътеницата, брашното, лютия сос и една чаена лъжица сол. Разбъркайте, докато се комбинират продуктите.
Потопете розичките карфиол в панировката, след което оваляйте в галетата. Опържете ги на маслена баня в силно сгорещено олио, пържете ги докато станат златистокафяви и хрупкави. Отцедете на хартия, а при сервиране посолете. Комбинирайте с любим сос.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ПРОМОАЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Карфиол, Цветно зеле
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Печен карфиол с наденица и чедър
- Пържен карфиол по корейски
- Бързи макарони с карфиол
- Грилован карфиол с боб и бадемово песто
- Пюре от карфиол с мащерка и масло
- Веган тофу с карфиолен ориз
Коментари към Пържени хапки от карфиол с лют сос