Пържени хапки от карфиол с лют сос
Необходими продукти:
- 1 глава карфиол, на малки розички
- 3/4 чаена чаша брашно
- 2 супени лъжици лют сос
- 1 чаена чаша мътеница
- 2 чаени чаши галета
Начин на приготвяне:
В купа смесете мътеницата, брашното, лютия сос и една чаена лъжица сол. Разбъркайте, докато се комбинират продуктите.
Потопете розичките карфиол в панировката, след което оваляйте в галетата. Опържете ги на маслена баня в силно сгорещено олио, пържете ги докато станат златистокафяви и хрупкави. Отцедете на хартия, а при сервиране посолете. Комбинирайте с любим сос.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Домашен ориз от карфиол
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Салата Табуле с карфиол
- Печен карфиол със соев сос и сироп от агаве
- Карфиол, Цветно зеле
- Карфиол с четири вида гъби
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Цветно зеле, карфиол
- Паниран карфиол с къри
Коментари към Пържени хапки от карфиол с лют сос