Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Цветно зеле с картофи, пилешко и чесън в ръкав

Цветно зеле с картофи, пилешко и чесън в ръкав

Цветно зеле с картофи, пилешко и чесън в ръкав - изображение

Необходими продукти:

  • 700 грама пилешки бутчета
  • 1 килограм картофи
  • 1 глава цветно зеле
  • 1 морков
  • 4 скилидки чесън
  • 2 супени лъжици олио
  • подправки на вкус

 

Начин на приготвяне:

Обелете картофите, нарежете морковите на кръгчета, цветното зеле разделете на съцветия и смесете продуктите. Към тях добавете две нарязани скилидки чесън, подправките, олиото и разбъркайте.

Изсипете зеленчуците в ръкав за готвене.

Натрийте бутчетата с останалия чесън (намачкан) и ги добавете при останалите продукти в ръкава, чиито краища завържете.

Изпечете за 45 минути във фурната при 200 градуса. След това разрежете ръкава и нека ястието се приготвя, докато се зачерви.

Тогава поръсете с нарязан пресен магданоз и поднесете.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: rerecept.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиБотаникаЛюбопитноЛайфстайлХранене при...ДиетиНовиниАнкетиАлт. медицинаИсторияСнимкиЛечения