Цветно зеле с картофи, пилешко и чесън в ръкав

Необходими продукти:
- 700 грама пилешки бутчета
- 1 килограм картофи
- 1 глава цветно зеле
- 1 морков
- 4 скилидки чесън
- 2 супени лъжици олио
- подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, нарежете морковите на кръгчета, цветното зеле разделете на съцветия и смесете продуктите. Към тях добавете две нарязани скилидки чесън, подправките, олиото и разбъркайте.
Изсипете зеленчуците в ръкав за готвене.
Натрийте бутчетата с останалия чесън (намачкан) и ги добавете при останалите продукти в ръкава, чиито краища завържете.
Изпечете за 45 минути във фурната при 200 градуса. След това разрежете ръкава и нека ястието се приготвя, докато се зачерви.
Тогава поръсете с нарязан пресен магданоз и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: rerecept.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Руладини с бекон на фурна
Коментари към Цветно зеле с картофи, пилешко и чесън в ръкав