Цветно зеле с картофи, пилешко и чесън в ръкав
Необходими продукти:
- 700 грама пилешки бутчета
- 1 килограм картофи
- 1 глава цветно зеле
- 1 морков
- 4 скилидки чесън
- 2 супени лъжици олио
- подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, нарежете морковите на кръгчета, цветното зеле разделете на съцветия и смесете продуктите. Към тях добавете две нарязани скилидки чесън, подправките, олиото и разбъркайте.
Изсипете зеленчуците в ръкав за готвене.
Натрийте бутчетата с останалия чесън (намачкан) и ги добавете при останалите продукти в ръкава, чиито краища завържете.
Изпечете за 45 минути във фурната при 200 градуса. След това разрежете ръкава и нека ястието се приготвя, докато се зачерви.
Тогава поръсете с нарязан пресен магданоз и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: rerecept.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРФИОЛ 190 г
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Цветно зеле с картофи, пилешко и чесън в ръкав