Печен карфиол с кайма, домати, заливка и кашкавал

Необходими продукти:
1 глава цветно зеле
250 грама кайма
1 глава лук
1 морков
3 домата
100 грама кашкавал
5 яйца
150 милилитра прясно мляко
пресен магданоз
черен пипер и сол на вкус
олио на вкус
Начин на приготвяне:
Разделете карфиола на съцветия, които сложете в подмазана с олио тава.
Лука обелете и нарежете ситно, моркова настържете на едро ренде, магданоза накълцайте. Прибавете така подготвените продукти при каймата и подправете на вкус.
Получената комбинация разпределете равномерно върху цветното зеле.
Върху нея подредете кръгчета домати.
Разбийте яйцата с прясното мляко и залейте съдържанието на тавата
Изпечете ястието в загрята до 180 градуса фурна за около 20 минути. След това поръсете с настърган кашкавал и върнете за 5 минути във фурната, за да се разтопи последният.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки без захар * 40
НовАЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Пюре от карфиол с чесън и розмарин
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Карфиол с нахут и соев сос
- Пържен карфиол по корейски
- Цветно зеле, карфиол
- Паниран карфиол с къри
- Мъфини с карфиол, бекон и крема сирене
Коментари към Печен карфиол с кайма, домати, заливка и кашкавал