Пълнен хляб с бри и сладко от боровинки

Необходими продукти:
- 1 питка
- 1/2 чаена чаша разтопено масло
- 2 чаени лъжици накълцана свежа мащерка
- 2 чаени лъжици нарязан свеж розмарин
- сол и пипер
- 130 грама сирене бри, нарязано на кубчета
- 1 малко бурканче от 400 грама сладко от боровинки
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 170 градуса и застелете тава с хартия за печене.
Нарежете хляба на квадратчета, като внимавате да не разрежете долната кора, той трябва да се задържи цял.
В малка купичка смесете маслото с подправките и намажете добре хляба отгоре и в процепите.
Напълнете всеки резен в хляба със сладко и бри.
Печете под фолио за около 20 минути, след което махнете обвивката и запечете за 5 минути за хрупкавост и златист цвят.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Тутманик
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
Коментари към Пълнен хляб с бри и сладко от боровинки