Хапки от сирене с чесън и масло

Необходими продукти:
2 филии ръжен хляб
100 грама сирене
2 скилидки чесън
2 супени лъжици нарязан на ситно магданоз (или копър)
100 грама масло
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете в подходящ съд размекнатото масло, намачканото сирене, счуканите скилидки чесън, накълцания на ситно магданоз, сол (ако сиренето не е солено) и смлян черен пипер на вкус.
Разбъркайте старателно всичко или разбийте и приберете в хладилника за 30 минути.
Изрежете корите на филиите хляб.
Настържете меката част и изсушете.
Извадете ароматната смес от хладилника и от нея оформете малки топчета, които оваляйте в трохите и отново проберете в хладилника.
20 минути по-късно предястието е готово за поднасяне.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Кои хора трябва да внимават с консумацията на чесън?
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Яжте хляб - за отслабване
- Тутманик
- Обикновен маслен крем
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Масло от авокадо
- Царевичен хляб с ягодово сладко
Коментари към Хапки от сирене с чесън и масло