Хапки от сирене с чесън и масло
Необходими продукти:
2 филии ръжен хляб
100 грама сирене
2 скилидки чесън
2 супени лъжици нарязан на ситно магданоз (или копър)
100 грама масло
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете в подходящ съд размекнатото масло, намачканото сирене, счуканите скилидки чесън, накълцания на ситно магданоз, сол (ако сиренето не е солено) и смлян черен пипер на вкус.

Разбъркайте старателно всичко или разбийте и приберете в хладилника за 30 минути.
Изрежете корите на филиите хляб.

Настържете меката част и изсушете.

Извадете ароматната смес от хладилника и от нея оформете малки топчета, които оваляйте в трохите и отново проберете в хладилника.

20 минути по-късно предястието е готово за поднасяне.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Тутманик
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Хапки от сирене с чесън и масло