Попара с масло и сирене
Необходими продукти:
200 грама сухари
100 грама сирене
1 супена лъжица масло
1 литър вода или горещо мляко
Начин на приготвяне:
Начупете в подходяща купа сухарите на малки парчета, добавете натрошеното сирене, маслото и залейте всичко с гореща вода или мляко. Затворете съда с капак и оставете така, докато сухарите омекнат. Поднесете попарата топла.
Посоченото количество на продуктите не е задължително, то може да бъде променяно според предпочитанията ви.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
ПЕСЕНТА НА ХЛЯБА - РОБИН СЛОУН - СИЕЛА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ЗОЯ МАСЛО ОТ ЧИА 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГЕРАНИУМ 10 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Обикновен маслен крем
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Тутманик
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
Коментари към Попара с масло и сирене