Предястие от солени крекери със сирене и грозде

Необходими продукти:
- 6-8 броя солени крекери
- 50 грама сирене
- 100 грама извара
- 1/4 връзка пресен магданоз
- 5-6 капки сос Табаско
- 2 чаени лъжици заквасена сметана
- сол, смлян пипер по избор и на вкус
- 6-12 броя гроздови зърна без семена
Начин на приготвяне:
Смесете изварата и сиренето, добавете сметаната и намачкайте продуктите с вилица. След това сложете наситнения пресен магданоз, няколко капки сос Табаско, сол при необходимост, смлян пипер по избор и разбъркайте.
Оформете топки от сместа (големи колкото орех), сложете ги върху крекерите и притиснете леко, за да се сплескат.
Завършете предястието с 1-2 гроздови зърна на всяка хапка, декорирайте с листенца магданоз и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Предястие от солени крекери със сирене и грозде