Предястие от солени крекери със сирене и грозде

Необходими продукти:
- 6-8 броя солени крекери
- 50 грама сирене
- 100 грама извара
- 1/4 връзка пресен магданоз
- 5-6 капки сос Табаско
- 2 чаени лъжици заквасена сметана
- сол, смлян пипер по избор и на вкус
- 6-12 броя гроздови зърна без семена
Начин на приготвяне:
Смесете изварата и сиренето, добавете сметаната и намачкайте продуктите с вилица. След това сложете наситнения пресен магданоз, няколко капки сос Табаско, сол при необходимост, смлян пипер по избор и разбъркайте.
Оформете топки от сместа (големи колкото орех), сложете ги върху крекерите и притиснете леко, за да се сплескат.
Завършете предястието с 1-2 гроздови зърна на всяка хапка, декорирайте с листенца магданоз и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Солени палачинки с лапад, сирене и копър
- Тутманик
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
Коментари към Предястие от солени крекери със сирене и грозде