Омлет с пилешко, колбас, спанак и кашкавал (на фурна)

Необходими продукти:
- 10 яйца
- 200 милилитра прясно мляко
- 150 грама сварено пилешко месо
- 100 грама пушен колбас
- 1 домат
- 100 грама кашкавал
- шепа спанак
- връзка магданоз
- черен пипер и сол
- 2 супени лъжици олио
Начин на приготвяне:
С миксер разбийте яйцата на пяна заедно с млякото и подправки на вкус.
пилешкото, домата и пушения колбас нарежете на парчета, настържете кашкавала.
Подмажете с растителна мазнина тиган, който след това може да поставите във фурната. В него смесете парчетата колбас, пилешко, домат, нарязаните спанак и магданоз. Разбъркайте и залейте с разбитите яйца.
Поръсете с кашкавала и поставете омлета във фурната на 170 градуса за 20-25 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vpuzo.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с шунка, домати и кашкавал
- Омлет с гъби и зеленчуци
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Омлет с пилешко месо
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет от нахут (без яйца)
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с прясно мляко
Коментари към Омлет с пилешко, колбас, спанак и кашкавал (на фурна)