Омлет с пилешко, колбас, спанак и кашкавал (на фурна)

Необходими продукти:
- 10 яйца
- 200 милилитра прясно мляко
- 150 грама сварено пилешко месо
- 100 грама пушен колбас
- 1 домат
- 100 грама кашкавал
- шепа спанак
- връзка магданоз
- черен пипер и сол
- 2 супени лъжици олио
Начин на приготвяне:
С миксер разбийте яйцата на пяна заедно с млякото и подправки на вкус.
пилешкото, домата и пушения колбас нарежете на парчета, настържете кашкавала.
Подмажете с растителна мазнина тиган, който след това може да поставите във фурната. В него смесете парчетата колбас, пилешко, домат, нарязаните спанак и магданоз. Разбъркайте и залейте с разбитите яйца.
Поръсете с кашкавала и поставете омлета във фурната на 170 градуса за 20-25 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vpuzo.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет от нахут (без яйца)
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Омлет с ориз по японски
- Омлет с авокадо и кейл
- Яйчено руло с плънка от шунка, топено сирене и чесън
- Омлет с риба тон и крема сирене
- Омлет със спанак, моцарела и мариновани червени чушки
- Омлет с бекон и кашкавал в чаша (за 1 минута)
Коментари към Омлет с пилешко, колбас, спанак и кашкавал (на фурна)