Яйчен сос с бяло вино
Необходими продукти:
3-4 жълтъка
60-80 грама захар
125 милилитра бяло вино
лимонена кора на вкус
Начин на приготвяне:
Разбъркайте жълтъците със захарта и постепенно налейте горещото вино. Разбивайте на водна баня сместа, докато се сгъсти. Добавете настъргана лимонова кора на вкус.
Поднесете веднага, докато пяната не е спаднала.
Сосът е подходящо допълнение към пудинг или запеканка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЯМАМОТО НУТРИШЪН АБАУТ БРЕКФАСТ 600 г
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
ОЛ НУТРИШЪН ЯЙЧЕН БЯЛ ПРОТЕИН 510 г
ЯМАМОТО НУТРИШЪН СТРОНГ МАСС 2.4 кг
Безплатна доставка за България!ОВОРОН капсули * 48 НАТУРФАРМА
БИГДЖИГС КОМПЛЕКТ ЦВЕТНИ ЯЙЦА ОТ ТЕБЕШИР 32015
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Яйце на фазан
- Как да консумираме яйца, без да повишим нивата на холестерола
- Яйце на токачка
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Втора част
- Здравни ползи и приложение на черупката на кокошето яйце
- Гълъбово яйце
- Патешко яйце
Коментари към Яйчен сос с бяло вино