Яйчено руло с кашкавал и гъбена плънка

Необходими продукти:
4 яйца
350 грама кашкавал
50 грама брашно
500 грама гъби
1 супена лъжица заквасена сметана
1 глава лук
1 морков
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата, към тях прибавете настъргания кашкавал и изсипете сместа в тава, чието дъно сте посипали с брашно.
Изпечете във фурната в продължение на 25-30 минути при температура от 200 градуса.
Нарежете гъбите, лука и моркова, след което ги запържете, като добавите към тях и сметаната.
Извадете кашкаваления блат от формата и го обърнете с долната страна нагоре. По повърхността разпределете охладената гъбена плънка и оформете руло.
Увийте го във фолио и изпечете във фурната за 30 минути.
Добър апетит!
Снимка: sunny7.ua
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с прясно мляко
- Омлет с тиквички на фурна
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Кайгана - омлет по турски
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет на фурна с пържена консервирана царевица и прясно мляко
- Омлет със спанак, крутони и синьо сирене
- Омлет с прясно зеле
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
Коментари към Яйчено руло с кашкавал и гъбена плънка