Ябълков омлет

Необходими продукти:
3 яйца
450 милилитра прясно мляко
100 грама пресни ябълки
25 грама масло
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Изберете некисели ябълки, обелете ги, почистете от семената, нарежете на малки кубчета. Запържете ги в маслото. Смесете яйцата с млякото, разбийте и излейте сместа в тигана с ябълките, разбъркайте и изпържете. Сложете малко сол и преди да поднесете, поръсете с пресен магданоз.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с тиквички на фурна
- Омлет с прясно мляко
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Кайгана - омлет по турски
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет с прясно зеле
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)
- Омлет с печурки и лук
Коментари към Ябълков омлет