Ябълков омлет
Необходими продукти:
3 яйца
450 милилитра прясно мляко
100 грама пресни ябълки
25 грама масло
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Изберете некисели ябълки, обелете ги, почистете от семената, нарежете на малки кубчета. Запържете ги в маслото. Смесете яйцата с млякото, разбийте и излейте сместа в тигана с ябълките, разбъркайте и изпържете. Сложете малко сол и преди да поднесете, поръсете с пресен магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Омлет Пуляр
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с крема сирене, кашкавал и бекон на фурна
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Яйчено руло с плънка от шунка, топено сирене и чесън
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Картофен омлет с пилешко и кашкавал
- Омлет с пилешко месо
Коментари към Ябълков омлет