Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън

Необходими продукти:
2 кочана царевица
1 супена лъжица зехтин
50 грама пушено сирене
3 скилидки чесън
30 грама масло
няколко листенца босилек
Начин на приготвяне:
Намажете царевицата със зехтин и изпечете на скара за около 15 минути, като непрекъснато обръщайте от всички страни.
С помощта на блендер смелете до еднородност пушеното сирене заедно с маслото и обелените скилидки чесън.
Щом свалите кочаните от скарата, намажете ги ароматната комбинация, поръсете със ситно нарязания босилек и поднесете веднага.
Добър апетит!
Снимка: woman.hutor.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ТРИ-БИО НАТУРАЛЕН ЕКО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИЛОВЕ И БАРБЕКЮТА 420 мл
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 11 R БОРОВИНКОВО ЧЕРВЕНО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Скариди с лимон и чесън на грил-тиган
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- Великденски курабии с масло
Коментари към Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън