Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън

Необходими продукти:
2 кочана царевица
1 супена лъжица зехтин
50 грама пушено сирене
3 скилидки чесън
30 грама масло
няколко листенца босилек
Начин на приготвяне:
Намажете царевицата със зехтин и изпечете на скара за около 15 минути, като непрекъснато обръщайте от всички страни.
С помощта на блендер смелете до еднородност пушеното сирене заедно с маслото и обелените скилидки чесън.
Щом свалите кочаните от скарата, намажете ги ароматната комбинация, поръсете със ситно нарязания босилек и поднесете веднага.
Добър апетит!
Снимка: woman.hutor.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 1 N АБАНОСОВО ЧЕРНО
ЖАН Д'АРСЕЛ HYDRATANTE ДЪЛБОКО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ 15 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 8 N ЖИТНО РУСО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Консервирана царевица (кочани)
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Карамелизиран лук с масло и вино
- Ориз с лук и масло
- Мариновано овче сирене с босилек
- Варена царевица в прясно мляко и масло
Коментари към Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън