Хрупкаво сирене Халуми
 
    Необходими продукти:
- 250 грама сирене Халуми
- 20 грама обикновено брашно
- 50 грама панко галета
- 3/4 чаени лъжички сух риган
- сол, черен пипер
- едно яйце
- масло или мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на филийки с около един сантиметър дебелина. Чукнете яйцето, подправете със сол, черен пипер и го разбийте, потопете сиренето и го оваляйте в брашно.

Върнете обратно в яйцето и покрийте резена с галета. Загрейте мазнина и изпържете до златиста хрупкава коричка. Отцедете и поднесете сиренето с гарнитура по ваш избор.

Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: supperinthesuburbs.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Панирани зелени домати
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема





 
            
Коментари към Хрупкаво сирене Халуми