Хрупкаво сирене Халуми

Необходими продукти:
- 250 грама сирене Халуми
- 20 грама обикновено брашно
- 50 грама панко галета
- 3/4 чаени лъжички сух риган
- сол, черен пипер
- едно яйце
- масло или мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на филийки с около един сантиметър дебелина. Чукнете яйцето, подправете със сол, черен пипер и го разбийте, потопете сиренето и го оваляйте в брашно.
Върнете обратно в яйцето и покрийте резена с галета. Загрейте мазнина и изпържете до златиста хрупкава коричка. Отцедете и поднесете сиренето с гарнитура по ваш избор.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: supperinthesuburbs.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Запечено сирене с лук и домати
- Панирани доматени кръгчета с плънка от сирене, копър и чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Хрупкаво сирене Халуми