Хрупкава ябълкова запеканка
Необходими продукти:
7 ябълки
4 чаени лъжици лимонов сок
1/2 чаена лъжица ванилия
1 чаена чаша кафява захар
1/2 чаена лъжица смляна канела
1 чаена чаша овесени ядки
1/2 чаена чаша масло
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 190 градуса. Нарежете ябълките на малки парчета и ги смесете с лимоновия сок и ванилията. След това ги разпределете равномерно в тава с размери 22 х 30 см. Смесете захарта с канелата и овесените ядки, нарежете маслото. Изсипете захарната смес върху ябълките и сложете десертът да се пече в продължение на 45 минути, докато плодовете не омекнат, покритието трябва да стане хрупкаво.
Поднесете ябълковата запеканка със сметана или ванилов сладолед.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ЯБЪЛКА И КАНЕЛА филтър * 20 БИОПРОГРАМА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЯБЪЛКА И КАНЕЛА * 20 БЧК
ВИРУМИН ЛУКС ФИЛТЪР * 120
БОТАЛАЙФ ПАСТА ОТ ЧЕРЕН КИМИОН ЗА ДЕЦА 195 г
ВИРУМИН ЛУКС ФИЛТЪР * 30
Л'АНДЖЕЛИКА SUPREME CARE ДУШ-ГЕЛ/ПЯНА ЗА ВАНА ЯБЪЛКА И КАНЕЛА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Отслабване с мед и канела
- Диета с ябълки за 7 дни
- Канелено дърво, Канела
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Канелени сладки с мед
- Гроздово смути с ябълка, ягоди и кисело мляко
- Печени ябълки с масло и канела
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Ежедневната консумация на ябълки понижава кръвното налягане
- Ябълкова пита с кисело мляко
Коментари към Хрупкава ябълкова запеканка