Фъстъци с карамелена глазура
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши сурови фъстъци
- 1 чаена чаша захар
- 1/3 чаена чаша вода
- 1/2 чаена лъжичка сол
Начин на приготвяне:

- Смесете фъстъците, захарта и водата в голям тиган на средно силен огън.
- Бъркайте в продължение на 5-8 минути, докато сиропът се сгъсти и започнат да се образуват захарни кристали.
- Намалете силата на котлона и продължете да бъркате около 3-5 минути, докато фъстъците не придобият златисто кафяв цвят.
- Разстелете сместа върху тава, покрита с хартия за печене и поръсете със солта.
- Оставете карамелизираните фъстъци да се охладят, след което ги начупете.
- Разпределете в купички и поднесете.
Да ви е сладко!
Снимки: recipetineats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИАБЕТИЧЕН ДЕСЕРТ СИНЕМОРЕЦ
БИОХЕРБА БИО ФЪСТЪЧЕН ТАХАН ОТ 100% СМЛЕНИ НЕБЕЛЕНИ ФЪСТЪЧЕНИ ЯДКИ 250 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
Б.ФРЕШ МИСТ ЗА КОСА И ТЯЛО С КАРАМЕЛ И МОРСКА СОЛ 221 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Видове захар и тяхното приложение
- Ползи и вреди от консумацията на фъстъци
- Карамелен сос от кондензирано мляко и мед
- Карамелизирана захар - рецепта
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Твърди карамелени бонбони
- E150(b) Каустично-сулфитен карамел
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Захарна тръстика
- Бучка захар успокоява и най-избухливия нрав
Коментари към Фъстъци с карамелена глазура