Трюфели от сирене

Необходими продукти:
- няколко филии ръжен хляб
- 125 грама сирене
- 125 грама масло
- 2 скилидки чесън
- 2 супени лъжици нарязан магданоз (или друга зелена подправка по избор)
- 1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото с миксер, към него добавете постепенно сиренето на парчета, нарязаните на ситно чесън и магданоз, пипера. Получената смес приберете в хладилника, за да се охлади. Когато се втвърди, от нея оформете малки топчета.
Отстранете кората от филиите хляб, меката част настържете, за да се образуват трохи, в които оваляйте трюфелите.
Съхранявайте ги в хладилник до поднасянето.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мариновано овче сирене с босилек
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Тутманик
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Банички на тиган с масло, сирене и шунка
Коментари към Трюфели от сирене