Трюфели от сирене
Необходими продукти:
- няколко филии ръжен хляб
- 125 грама сирене
- 125 грама масло
- 2 скилидки чесън
- 2 супени лъжици нарязан магданоз (или друга зелена подправка по избор)
- 1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото с миксер, към него добавете постепенно сиренето на парчета, нарязаните на ситно чесън и магданоз, пипера. Получената смес приберете в хладилника, за да се охлади. Когато се втвърди, от нея оформете малки топчета.
Отстранете кората от филиите хляб, меката част настържете, за да се образуват трохи, в които оваляйте трюфелите.
Съхранявайте ги в хладилник до поднасянето.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън
- Пълнени домати с крема сирене, орехи и препечен хляб
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Печено тофу с чесън и сусам
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Тутманик
Коментари към Трюфели от сирене