Хапки от козе сирене в бекон

Необходими продукти:
- 8 ленти бекон
- 150 грама козе сирене
- 16 големи фурми
- клечки за зъби
Начин на приготвяне:
- Направете разрез от едната страна на всяка фурма и отстранете костилката.
- С помощта на малка лъжичка я напълнете с козе сирене и притиснете страните, за да се затвори.
- Разполовете лентите бекон и увийте около фурмите, след което закрепете с клечка за зъби.
- Подредете върху намаслена тава, покрита с хартия за печене, като разположите хапките с разрезите нагоре, за да не изтече сиренето.
- Печете на 180 градуса за около 10 минути.
- Обърнете от другата страна и печете още 5-8 минути, докато беконът придобие златисто кафяв цвят.
- Извадете готовите хапки върху домакинска хартия, за да се отцеди излишната мазнина и изчакайте поне 5 минути, преди да сервирате.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА 100 мл
БРАШНО ОТ ФУРМИ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
МАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И КОКОС МИКС 200 г
НовЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ ORIENTAL ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
НовЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да си захванем финикова палма от костилка на фурма
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Тутманик
- Парти хапки от палачинки със сьомга, крема сирене и маслини
- Пилешки гърди с фурми
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Желирали хапки с водка и шардоне
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
Коментари към Хапки от козе сирене в бекон