Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Трипластов чийзкейк с кафе и шоколад

Трипластов чийзкейк с кафе и шоколад

от 29 март 2016г.
Трипластов чийзкейк с кафе и шоколад - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти

За основата:

150 грама пясъчни бисквити
60 грама масло

За плънката:

600 грама крема сирене
80 грама пудра захар
30 грама нишесте
3 яйца

 

100 грама черен шоколад
2 супени лъжици какао на прах
100 грама бял аеро шоколад
1 супена лъжица вода
1 супена лъжица разтворимо кафе

форма с диаметър 22 сантиметра.

 

Начин на приготвяне:

Смелете бисквитите до получаване на трохи (използвайте блендер за целта). Към тях прибавете разтопеното масло. Разбъркайте.

Разпределете сместа по дъното на подготвената форма и притиснете към дъното, за да се пресова основата.

Заемете се с плънката.

Разбийте с блендер крема сиренето, прибавете пудрата захар и яйцата едно по едно, без да прекратявате процеса. Накрая сложете нишестето и отново разбийте всичко.

Разделете сместа на 3 части. Разтворете кафето в 1 супена лъжица вода и прибавете към едната част, разбъркайте.

Втората смесете с разтопения и леко охладен бял шоколад, също разбъркайте.

А третата част комбинирайте с какаото и разтопения черен шоколад.

Загрейте фурната до 150 градуса, на дъното й поставете тенджера със студена вода.

В подготвената форма с бисквитената основа разпределете сместа с черния шоколад. Сложете във фурната за 30 минути. Трябва да се получи еластичен слой.

Когато извадите сложете втори пласт от комбинацията с белия шоколад и отново изпечете за 30 минути.

Последен е слоят от кафе и 30 минути във фурната.

Когато я изключите, отворете вратата й и оставете десертът така за час. След това приберете в хладилника за една нощ.

После може да се насладите на вкуса.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Трайфъл с банани и кафе Трайфъл с банани и кафе
  • Кафеен десерт с шоколад Кафеен десерт с шоколад
  • Шоколадов десерт с ром и орехи Шоколадов десерт с ром и орехи
  • Кафеен десерт с шоколад и плодове Кафеен десерт с шоколад и плодове
5.0/5 2 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл

ТРИМАРТ СОДА БИКАРБОНАТ прах 1000 г
7.50лв. / 3.83 €

ТРИМАРТ СОДА БИКАРБОНАТ прах 1000 г

ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл

БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
3.42лв. / 1.75 €

БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г

БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
2.84лв. / 1.45 €

БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г

Коментари към Трипластов чийзкейк с кафе и шоколад

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Трипластов чийзкейк с кафе и шоколад
    www.framar.bg 
    на 16 December 2025 в 15:38
    Коментирайте "Трипластов чийзкейк с кафе и шоколад"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Кейкове и торти
  • Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
  • Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
  • Брауни с орехи
  • Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
  • Портокалово реване с грис
  • Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
  • Черният шоколад понижава кръвното налягане
  • Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
  • Какво знаете за кафето?
  • Кафето може да забави биологичното стареене при хора с тежки психични заболявания
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Дъмпинг синдромДъмпинг синдром

Дъмпинг синдром

от 16 дек 2025г.Прочети повече
Чехия облекчава условията за употреба на псилоцибин за медицински целиЧехия облекчава условията за употреба на псилоцибин за медицински цели

Чехия облекчава условията за употреба на псилоцибин за медицински цели

от 16 дек 2025г.Прочети повече
AI инструмент може да оптимизира химиотерапията на пациенти с колоректален ракAI инструмент може да оптимизира химиотерапията на пациенти с колоректален рак

AI инструмент може да оптимизира химиотерапията на пациенти с колоректален рак

от 16 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 6 дни, 2 часа и 38 мин.

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 46 дни, 4 часа и 35 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Кафе без кофеин – ползи и вреди за здравето Кафе без кофеин – ползи и вреди за здравето

Кафе без кофеин – ползи и вреди за здравето

от 16 май 2024г. Прочети повече
Кафе-арабско Кафе-арабско

Кафе-арабско

от 15 апр 2024г. Прочети повече
Черен шоколад - изкушение или лекарство Черен шоколад - изкушение или лекарство

Черен шоколад - изкушение или лекарство

от 12 дек 2022г. Прочети повече
Ограничаване приема на кофеин Ограничаване приема на кофеин

Ограничаване приема на кофеин

от 08 дек 2022г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЕЛ КОМПРА БИО МАКА прах 100 г

АЦЕРОЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН РИПЕЪР & ПРОТЕКТ СОФТ

БИЛКОВА СМЕС №22 100 г ЗДРАВНИЦА

БИЛКОВА СМЕС №6 100 г ЗДРАВНИЦА

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ЕНТЕРОЛ капсули 250 мг * 12

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:41:04

НИЗОРАЛ крем 15 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:39:47

УМКАЛОР капки перорални, разтвор 20 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:38:45

ЗИНАТ таблетки 500 мг * 10

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:37:32

СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:36:07
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival