Десерт "Черно и бяло"
Необходими продукти:
80 грама бял шоколад
80 грама тъмен шоколад
2 чашки еспресо
80 мл разпенено прясно мляко
Начин на приготвяне:
Разтопете на водна баня белия шоколад на дъното на две стъклени чаши, след това тъмния. Добавете млякото на пяна и накрая еспресото. Украсете с бита сметана и поднесете!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИЕТИЧЕН НАТУРАЛЕН ЧЕРЕН ШОКОЛАД МИЛМЕКС С БОРОВИНКА И СТЕВИЯ 80 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ МЛЯКО С ОРИЗ 190 г
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ И ШОКОЛАД 120 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Диета с млечни и киселомлечни продукти (Бяла диета)
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Вредна ли е лактозата?
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
Коментари към Десерт "Черно и бяло"