Десерт "Черно и бяло"

Необходими продукти:
80 грама бял шоколад
80 грама тъмен шоколад
2 чашки еспресо
80 мл разпенено прясно мляко
Начин на приготвяне:
Разтопете на водна баня белия шоколад на дъното на две стъклени чаши, след това тъмния. Добавете млякото на пяна и накрая еспресото. Украсете с бита сметана и поднесете!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ МЛЯКО С ОРИЗ 190 г
КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ 2 в 1 * 10 БИГ - АКТИВ
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ С ЙОГУРТ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- ПИЙТЕ ПОНЕ ПО 1 ЧАША КАФЕ ВСЕКИ ДЕН
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Диета с избягване на млечни продукти
Коментари към Десерт "Черно и бяло"