Супа от червена леща
Необходими продукти:
- 1 литър месен бульон
- 1/2 чаена чаша червена леща
- 1 глава лук
- 2 картофа
- 1 лимон
- сол
Начин на приготвяне:
Лука и картофите нарежете на средни кубчета. Лещата измийте няколко пъти и отцедете водата. Във врящия бульон сложете лещата, лука и картофите, нека всичко заври, подсолете и оставете да се приготвя на тих огън в продължение на 30 минути. Готовата супа пасирайте, разлейте по чинии и поднесете с резен лимон.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ ИЗМИВАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ 150 мл
БРАШНО ОТ ЧЕРВЕНА ЛЕЩА 350 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА С БРОКОЛИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС КОСТЕН ПИЛЕШКИ БУЛЬОН прах 306 гр.
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Зеленчукови супи
- Как да сварим правилно лещата
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Бобови култури
- Супа от черна леща
- Яхния от сладки картофи и червена леща
- Веган салата от сотирана леща с чушки и чесън
- Леща
- Как да отслабнем с леща (примерно меню)
- Студена супа с кисело мляко
- Червена леща с булгур
Коментари към Супа от червена леща