Супа от червена леща

Необходими продукти:
- 1 литър месен бульон
- 1/2 чаена чаша червена леща
- 1 глава лук
- 2 картофа
- 1 лимон
- сол
Начин на приготвяне:
Лука и картофите нарежете на средни кубчета. Лещата измийте няколко пъти и отцедете водата. Във врящия бульон сложете лещата, лука и картофите, нека всичко заври, подсолете и оставете да се приготвя на тих огън в продължение на 30 минути. Готовата супа пасирайте, разлейте по чинии и поднесете с резен лимон.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ ИЗМИВАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ 150 мл
АРОМАНДИСЕ БЕЗГЛУТЕНОВИ ДИЕТИЧНИ СПИРАЛИ ОТ БРАШНО ОТ КОНДЖАК И КОРАЛОВА ЛЕЩА 200 г
НовУРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Зеленчукови супи
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Как да сварим правилно лещата
- Как да си приготвите брашно от леща
- Как да отслабнем с леща (примерно меню)
- Студена магданозена супа със зелен лук
- Животът е по-вкусен със супа: 20 от най-известните супи в света
- Апетитна супичка с пилешки сърчица
- 4 рецепти с леща за зареждане и възстановяване на атлетите след дълго бягане
- Ноазети от червена леща с булгур
- Къри с червена леща, нахут и спанак
Коментари към Супа от червена леща