Супа от елда с говеждо и застройка

Необходими продукти:
800 грама говеждо месо
200 грама елда
5 картофа
1 морков
1 глава лук
3 яйца
150 грама кашкавал
2 скилидки чесън
2 дафинови листа
връзка копър
олио
Начин на приготвяне:
Измийте месото, сложете го в студена вода и нека заври. Когато това стане, намалете котлона и отстранете образувалата се пяна, оставете говеждото да се приготвя в продължение на 1,5-2 часа.
Само при бавно варене бульонът се получава наситен, ароматен, вкусен и прозрачен.
Обелете моркова, картофите и лука. Моркова настържете, а лука и картофите нарежете на кубчета.
Изпържете в нагорещено олио лука и моркова до златисто.
Извадете готовото месо от бульона.
Във врящата течност сложете картофите и оставете да се приготвят в продължение на 10 минути. След това подсолете на вкус и прибавете измитата елда. Когато бульонът отново кипне, в него изсипете запържените лук и морков, дафиновите листа и варете още 10 минути.
Разбийте яйцата в отделен съд и прибавете в супата, вливайки ги на тънка струя. Следва намачкания чесън, още сол, ако е необходимо, и нека всичко остане на котлона още 5 минути, след което го изключете.
15-20 минути по-късно може да поднесете, разпределяйки в подходящи чинии, във всяка от които добавете по парченце месо, настърган кашкавал и поръсете с нарязан пресен копър.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 660
ПРОМООСТРОВИТ БИЙФ АМИНО таблетки * 300
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
УРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!ВИРУМИН ФИЛТЪР * 120
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Супа от леща със спанак
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Пречистете панкреаса за 10 дни с елда
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Картофени питки с кашкавал
- Говежди (телешки) език – здравни ползи за организма и употреба в кулинарията
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Елда в доматен сос с гъби и шунка
- Кашкавалена пита с извара и сусам
Коментари към Супа от елда с говеждо и застройка