Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа

Необходими продукти:
- 200 грама извара
- 100 грама оризово брашно
- 1 яйце
- щипка бакпулвер
- 40 грама кашкавал
- 1 супена лъжица семена чиа
Начин на приготвяне:
Смесете оризовото брашно и изварата, добавете към тях яйцето и малко бакпулвер. Замесете тесто, разточете го и нарежете на квадрати. Подредете ги в тава или силиконова форма, поръсете всяко парченце със ситно настърган кашкавал и семена чиа и изпечете соленките за 20-25 минути в предварително затоплена фурна на средна температура (180 градуса).
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Хрупкави домашни солети
- Соленки с масло и кашкавал
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Зеленчукова запеканка с извара
- Ползи от консумацията на извара
- Крем-десерт от извара със сметана и плодове
- Крем-десерт от извара с бисквити, сметана и канела
Коментари към Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа