Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
Необходими продукти:
- 350 грама солени бисквити
- 125 грама краве масло
- 20 грама печен сусам
- 50 грама нарязан ситно бекон
- 50 грама настърган на ситно ренде кашкавал
- 1 чаена лъжичка лют червен пипер
Начин на приготвяне:
Смелете бисквитите и прибавете разтопеното масло. Към тях добавете сусамовите семена, бекона, кашкавала и чушките. Направете тесто, оформете топчета, подредете върху лист пергамент и ги охладете. Подредете в чинийка и поднесете.
Да ви е вкусно!
Снимка: www.beforeverhealthier.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Домашни шоколадови бонбони
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Сусамово семе - защо е полезно?
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Тостери от лаваш с кашкавал
- С една лъжица сусамово масло на гладно ще излекувате гастрита или язвата си
Коментари към Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал