Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове
Необходими продукти:
500 грама брашно
10 грама бакпулвер
1 чаена чаша зехтин
1 чаена чаша бяло вино
1 чаена лъжица сол
добавки по ваш избор: настърган кашкавал, сусамови или други семена, червен пипер, маслини, сушени домати, билки, кимион и други
Начин на приготвяне:
Прибавете бакпулвера и солта към брашното. Налейте виното, зехтина и замесете тесто. Може да го разделите на няколко части, към които да добавите различни продукти, за да се насладите на разнообразие от вкусове.

В случая са използвани сусамови семена и настърган кашкавал. Добавете към тестото, след което оформете от него кръгчета.

Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент, и изпечете хрупкавите соленки във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 20 минути.

Вкусните кръгчета може да поднесете с бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТОМЕР МАСЛО МОРСКО СЪКРОВИЩЕ ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЯЛО 100 мл.
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН ФАСТ АКТИНГ РИЛИЙФ капсули * 60
БИОХЕРБА МАСЛО ЗА ИЗТОЩЕНА КОСА 50 мл
НЕИСС МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ТЕРАПИЯ 125 мл
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН СУПЕР ОМЕГА-3 (С ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) капсули * 240
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Тутманик
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Сусам
- Соленки с масло и кашкавал
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Рецепти за домашна сусамова халва
Коментари към Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове