Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове

Необходими продукти:
500 грама брашно
10 грама бакпулвер
1 чаена чаша зехтин
1 чаена чаша бяло вино
1 чаена лъжица сол
добавки по ваш избор: настърган кашкавал, сусамови или други семена, червен пипер, маслини, сушени домати, билки, кимион и други
Начин на приготвяне:
Прибавете бакпулвера и солта към брашното. Налейте виното, зехтина и замесете тесто. Може да го разделите на няколко части, към които да добавите различни продукти, за да се насладите на разнообразие от вкусове.
В случая са използвани сусамови семена и настърган кашкавал. Добавете към тестото, след което оформете от него кръгчета.
Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент, и изпечете хрупкавите соленки във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 20 минути.
Вкусните кръгчета може да поднесете с бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕВУЛЗОФИТ БИЛКОВ КРЕМ 35 мл ПАШКУЛЕВ
НЕИСС БОДИ ЕКСПЕРТ АНТИЦЕЛУЛИТНО МАСЛО 125 мл
БИОХЕРБА БИО СУСАМОВ ТАХАН ОТ 100% ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМ 250 г
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН СУПЕР ОМЕГА-3 (С ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) капсули * 240
Безплатна доставка за България!ХАРМОНИКА БИО СУСАМОВ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ТАХАН 700 г
ВИЗАЖ РЕВИТАЛИЗИРАЩИ ТЕЧНИ КРИСТАЛИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Сусаменото семе пречи на появата на рак на гърдата
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Соленки с масло и кашкавал
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Баница с майонеза, шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Как правилно да замразим различните видове тесто
Коментари към Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове