Солени бутер кроасани с бекон, царевица и кашкавал
Необходими продукти:
- 300 грама бутер тесто
- 150-200 грама бекон, нарязан на кубчета
- 150-200 грама настърган кашкавал
- 50 грама царевица от консерва
- 50 грама кашкавал за поръсване
Начин на приготвяне:
Разстелете тестото и разрежете равни по големина триъгълници. В широката част на всеки сложете по малко царевица, кубчета бекон и кашкавал.
Свийте на руло към тясната страна, направете всички по същия начин и подредете в тава, застлана с лист пергамент.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 20 минути. Извадете тавата, поръсете с кашкавал и допечете за още 10 минути. Охладете, подредете кроасаните в чиния и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: maricarmenluna.wordpress.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 7 M МАХАГОНОВО РУСО
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ С ЦАРЕВИЦА 200 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 В ШОКОЛАДОВО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 11 R БОРОВИНКОВО ЧЕРВЕНО
СУПЕР КАЛЦИЙ ЗА ДЕЦА саше * 10 TIENS
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Царевична запеканка със спанак
- Царевица, Кукуруз
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
Коментари към Солени бутер кроасани с бекон, царевица и кашкавал