Царевица на грил с бекон
Необходими продукти:
- 10 кочана царевица
- подправка Каджун
- сол и черен пипер на вкус
- 500 грама бекон на тънки резени
- 10 листа фолио с размери 12 на 8 сантиметра
Начин на приготвяне:
Загрейте скарата на максимална степен.
Овкусете кочаните царевица с подправката Каджун, сол и пипер и около всеки увийте по 2 резена бекон, като се опитате да покриете изцяло царевицата, ако е възможно.
Увийте в алуминиево фолио, като затворите краищата плътно.
Сложете върху скара и изпечете за 10 минути от всяка страна. След това, ако е възможно, намалете температурата и продължете да готвите още около 30 минути, до готовност.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР СОЙН & БОЯ ЗА КОСА № 10 А СВЕТЛО ПЕПЕЛНО РУСО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 8 V ВЕНЕЦИАНСКО РУСО
ЦАРЕВИЧНА КОСА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 N СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО С УСПОКОЯВАЩ ЕФЕКТ ПРОТИВ СТРИИ 150 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Царевична запеканка със спанак
- Пълнени люти чушки с извара в бекон
Коментари към Царевица на грил с бекон