Смути от ядки с кокосово масло и канела

Необходими продукти:
1 чаена чаша ядки по ваш избор
1 чаена чаша бадемово мляко
1 чаена лъжица кокосово масло
канела и кардамон на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете предварително ядките във вода за една нощ. След това смесете всички продукти с помощта на блендер до получаването на еднородна консистенция. Налейте в подходяща чаша, украсете по избор и поднесете.
В ядките се съдържат не само витамини и минерали, но и ненаситени мастни Омега-3 киселини, които подхранват кожата, допринасят за изглаждането на бръчките и предотвратяват прекомерната сухота, което е особено характерно за зимния период от годината, когато кожата на ръцете и лицето загрубява от ниските температури.
Бадемово мляко може да си приготвите по рецептата за Орехово мляко или да използвате прясно мляко и да направите по начина, посочен тук.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Великденски курабийки със стафиди и канела
- Великденски курабии с масло
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокосови сладки от три продукта
- Коприва
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Обикновен маслен крем
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
Коментари към Смути от ядки с кокосово масло и канела