Смути от ядки с кокосово масло и канела
Необходими продукти:
1 чаена чаша ядки по ваш избор
1 чаена чаша бадемово мляко
1 чаена лъжица кокосово масло
канела и кардамон на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете предварително ядките във вода за една нощ. След това смесете всички продукти с помощта на блендер до получаването на еднородна консистенция. Налейте в подходяща чаша, украсете по избор и поднесете.
В ядките се съдържат не само витамини и минерали, но и ненаситени мастни Омега-3 киселини, които подхранват кожата, допринасят за изглаждането на бръчките и предотвратяват прекомерната сухота, което е особено характерно за зимния период от годината, когато кожата на ръцете и лицето загрубява от ниските температури.
Бадемово мляко може да си приготвите по рецептата за Орехово мляко или да използвате прясно мляко и да направите по начина, посочен тук.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Как да направим есенните напитки по-здравословни
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Отслабване с мед и канела
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Кокосови сладки от три продукта
- Обикновен маслен крем
Коментари към Смути от ядки с кокосово масло и канела