Бисквитени бонбони с масло, какао и ядки

Необходими продукти:
- 100 грама бисквити /или крекери грахам/
- 2 супени лъжици разтопено масло
- 2 супени лъжици неподсладено какао
- 2 супени лъжици пудра захар
- 1 супена лъжица печени ядки, нарязани /кашу, бадеми/
- 2 чаени лъжички прясно мляко
За овалване:
- натрошени бисквити
- смлени ядки
- кокосови стърготини
Начин на приготвяне:
- Натрошете бисквитите до получаването на фино брашно.
- Прехвърлете го в дълбока купа и добавете разтопеното масло, какаото, пудрата захар и ядките. Разбъркайте добре.
- Поръсете с прясното мляко и отново разбъркайте.
- Оформете бисквитените бонбони, загребвайки по 1 супена лъжица от сместа.
- По желание можете да ги оваляте в натрошени бисквити, смлени ядки или кокосови стърготини.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Обикновен маслен крем
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Бонбони орео с шоколад
- Домашни шоколадови бонбони
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
Коментари към Бисквитени бонбони с масло, какао и ядки