Бисквитени бонбони с масло, какао и ядки
Необходими продукти:
- 100 грама бисквити /или крекери грахам/
- 2 супени лъжици разтопено масло
- 2 супени лъжици неподсладено какао
- 2 супени лъжици пудра захар
- 1 супена лъжица печени ядки, нарязани /кашу, бадеми/
- 2 чаени лъжички прясно мляко
За овалване:
- натрошени бисквити
- смлени ядки
- кокосови стърготини
Начин на приготвяне:
- Натрошете бисквитите до получаването на фино брашно.
- Прехвърлете го в дълбока купа и добавете разтопеното масло, какаото, пудрата захар и ядките. Разбъркайте добре.
- Поръсете с прясното мляко и отново разбъркайте.
- Оформете бисквитените бонбони, загребвайки по 1 супена лъжица от сместа.
- По желание можете да ги оваляте в натрошени бисквити, смлени ядки или кокосови стърготини.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 250 мл
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Обикновен маслен крем
- Кедър
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Домашни шоколадови бонбони
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
Коментари към Бисквитени бонбони с масло, какао и ядки