Скумрия на фурна с майонеза и горчица
Необходими продукти:
3 прясно замразени скумрии
3 чаени лъжици майонеза
3 чаени лъжици горчица
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте рибата, почистете я, отрежете главите и опашките, подсушете с хартия. След това нарежете на еднакви по размер парчета, подсолете на вкус и се заемете с направата на соса.
Той става лесно и бързо, трябва само да смесите майонезата и горчицата. С тази комбинация намажете скумрията и подредете в тава, чието дъно предварително сте покрили с фолио.
Изпечете във фурната в продължение на около 30 минути при 180 градуса.
Ястието е вкусно и топло, и студено.
Добър апетит!
Снимка: japovarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С КЛЕНОВ СИРОП 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Скумрия - хранителна стойност и ползи за здравето
- Пилешко филе с мед и горчица
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Синап – състав, здравни ползи и противопоказания
- Скумрия плакия
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
Коментари към Скумрия на фурна с майонеза и горчица