Пастет от пушена скумрия с лук и лимон

Необходими продукти:
2,5 килограма студено пушена скумрия
250 грама високомаслена заквасена сметана
1 лимон
бял хляб
50 грама масло
връзка зелен лук
връзка копър
30 грама хрян
5 грама сладък червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете скумрията на малки парчета, прибавете сметаната и хряна, разбъркайте. След това сложете нарязаните на ситно копър и зелен лук.
Настържете кората на лимона и заедно с половината от сока на цитруса добавете към останалите продукти.
Разбъркайте всичко и разпределете сместа в малки керамични купички или други подходящи формички.
Разтопете маслото и с него залейте пастета, повърхността трябва да се покрие с тънък маслен слой.
Приберете пастета в хладилника.
Препечете филийки хляб, намажете ги с охладената вкуснотия и поръсете с червен пипер.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!СОЛГАР РИБЕНО МАСЛО меки капсули 1000 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Риба на пара с домати и чесън
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Лимонова диета: Как да свалите един размер дънки за седем дни
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Задушена риба в бяло вино със зеленчуци
- Изсветлете косата си с мед, лимон, канела и кокосово масло
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
Коментари към Пастет от пушена скумрия с лук и лимон