Сиренов чипс

Необходими продукти:
- 500 грама сирене чедър, настъргано
- 2 супени лъжици брашно
- масло за подмазване
Начин на приготвяне:
- В средно голяма купа смесете сиренето с брашното и разбъркайте добре.
- Намажете с масло дъното на тиган с незалепващо покритие и го загрейте на средно слаб огън.
- Разпределете чипса с помощта на лъжица, като имате предвид, че 2 супени лъжици са необходими за направата на 1 кръгче.
- Печете за около 3 минути, без да докосвате чипса, след което го обърнете с помощта на шпатула и печете още 2 минути.
- Поставете готовите кръгчета върху домакинска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
- Оставете чипса да се охлади до стайна температура, преди да го сервирате.
- Подправете според вкуса и поднесете с любимия си сос.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Запечено сирене с лук и домати
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Направете си здравословен чипс от червена леща, домати и босилек
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Банички на тиган с масло, сирене и шунка
Коментари към Сиренов чипс