Сиренов чипс

Необходими продукти:
- 500 грама сирене чедър, настъргано
- 2 супени лъжици брашно
- масло за подмазване
Начин на приготвяне:
- В средно голяма купа смесете сиренето с брашното и разбъркайте добре.
- Намажете с масло дъното на тиган с незалепващо покритие и го загрейте на средно слаб огън.
- Разпределете чипса с помощта на лъжица, като имате предвид, че 2 супени лъжици са необходими за направата на 1 кръгче.
- Печете за около 3 минути, без да докосвате чипса, след което го обърнете с помощта на шпатула и печете още 2 минути.
- Поставете готовите кръгчета върху домакинска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
- Оставете чипса да се охлади до стайна температура, преди да го сервирате.
- Подправете според вкуса и поднесете с любимия си сос.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Рецепти за сирене пане
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
Коментари към Сиренов чипс