Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински шницел, паниран в пармезан

Свински шницел, паниран в пармезан

Свински шницел, паниран в пармезан - изображение

Необходими продукти:

  • 1 яйце
  • 1 чаена лъжица подправка Каджун
  • 1/4 чеана чаша настърган пармезан
  • 2 пържоли от свински бут

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцето в плитка чиния.

В друга смесете подправката каджун и пармезана (настърган на фино).

Начукайте месото, за да се изтъни леко, но не прекалявайте.

Потопете го в яйцето, след което го оваляйте добре в сухия микс.

Сложете в намазнена тава.

Печете на 180 градуса, докато шницелите станат златисти и хрупкави, около 35-40 минути.

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти