Шницели от кълцана сьомга с кашкавал
Необходими продукти:
- 400 грама филе от прясна сьомга
- 4 яйца
- 150 грама кашкавал
- няколко стръка копър
- 2 супени лъжици брашно
- олио
- смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на много малки парченца.

Кашкавала настържете ситно.

Копъра накълцайте.

Разбийте яйцата заедно с подправките.

В подходящ съд смесете рибата с всички останали продукти, които подготвихте, като последно добавите брашното.

Разбъркайте добре.

С помощта на лъжица загребвайте от сместа и изпържете шницели в тиган с нагорещено олио.

Около 5 минути от всяка страна са достатъчни, за да получите нежно и сочно ястие.

Поднесете с гарнитура по избор.

Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
ПРОМОСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Ризото със сьомга, грах и фенел
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
- Панирани шницели от кайма
Коментари към Шницели от кълцана сьомга с кашкавал