Шницели от кълцана сьомга с кашкавал

Необходими продукти:
- 400 грама филе от прясна сьомга
- 4 яйца
- 150 грама кашкавал
- няколко стръка копър
- 2 супени лъжици брашно
- олио
- смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на много малки парченца.
Кашкавала настържете ситно.
Копъра накълцайте.
Разбийте яйцата заедно с подправките.
В подходящ съд смесете рибата с всички останали продукти, които подготвихте, като последно добавите брашното.
Разбъркайте добре.
С помощта на лъжица загребвайте от сместа и изпържете шницели в тиган с нагорещено олио.
Около 5 минути от всяка страна са достатъчни, за да получите нежно и сочно ястие.
Поднесете с гарнитура по избор.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Панирани шницели от кайма
- Картофени кюфтета със сьомга и магданоз
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Пълнено авокадо с пушена сьомга и яйца
- Пилешки шницел с млечен сос грейви
- Мини канапета Калинки
- Пуешки шницел с пилешко
- Шишчета от сьомга с лимон
Коментари към Шницели от кълцана сьомга с кашкавал