Шницели от кълцана сьомга с кашкавал
Необходими продукти:
- 400 грама филе от прясна сьомга
- 4 яйца
- 150 грама кашкавал
- няколко стръка копър
- 2 супени лъжици брашно
- олио
- смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на много малки парченца.
Кашкавала настържете ситно.
Копъра накълцайте.
Разбийте яйцата заедно с подправките.
В подходящ съд смесете рибата с всички останали продукти, които подготвихте, като последно добавите брашното.
Разбъркайте добре.
С помощта на лъжица загребвайте от сместа и изпържете шницели в тиган с нагорещено олио.
Около 5 минути от всяка страна са достатъчни, за да получите нежно и сочно ястие.
Поднесете с гарнитура по избор.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЕВИ ШНИЦЕЛИ 200 гр. ЗДРАВЕ ЗА ВАС
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ШНИЦЕЛИ 250 г
ЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ капсули * 300
БИОБАЛАНС СУПЕР АМПУЛА С DNA ГЕЛ ОТ СЬОМГА 2 мл * 10
НовЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ 500 г
Безплатна доставка за България!ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
- Панирани шницели от кайма
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Свински шницели с кръгчета ананас и кашкавал
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Ориз със сьомга
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
Коментари към Шницели от кълцана сьомга с кашкавал