Шницели от кълцана сьомга с кашкавал

Необходими продукти:
- 400 грама филе от прясна сьомга
- 4 яйца
- 150 грама кашкавал
- няколко стръка копър
- 2 супени лъжици брашно
- олио
- смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на много малки парченца.
Кашкавала настържете ситно.
Копъра накълцайте.
Разбийте яйцата заедно с подправките.
В подходящ съд смесете рибата с всички останали продукти, които подготвихте, като последно добавите брашното.
Разбъркайте добре.
С помощта на лъжица загребвайте от сместа и изпържете шницели в тиган с нагорещено олио.
Около 5 минути от всяка страна са достатъчни, за да получите нежно и сочно ястие.
Поднесете с гарнитура по избор.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
НовПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АктуаленДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
НовСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Сьомга на фурна в сметанов сос с копър
- Панирани шницели от кайма
- Руло от пушена сьомга, спанак и босилек
- Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене
- Спагети с пушена сьомга и каперси
- Паниран телешки шницел
- Сьомга на фурна с домати, маслини, соев сос и лимон
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
Коментари към Шницели от кълцана сьомга с кашкавал