Сьомга на фурна с домати, маслини, соев сос и лимон

Необходими продукти:
500 грама прясна сьомга (филе)
1 лимон
3 супени лъжици соев сос
зелени маслини на вкус
няколко домата (зависи от големината им)
сушен босилек на вкус
подправки за риба на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на парчета, доматите на кубчета, лимона на резени. Подмажете тава с олио, в нея подредете рибата, поръсете с подправки на вкус. Изсипете нарязаните домати и маслини, сложете соевия сос. Подредете резени лимон отгоре и изпечете ястието във фурната при 180 градуса до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
НовПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АктуаленДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
НовСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Сьомга на фурна в сметанов сос с копър
- Руло от пушена сьомга, спанак и босилек
- Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене
- Спагети с пушена сьомга и каперси
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
- Сьомга с вино и сметана на тиган
- Терин с пушена сьомга и крема сирене
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
Коментари към Сьомга на фурна с домати, маслини, соев сос и лимон