Шницели от шунка и кашкавал
Необходими продукти:
шунка
кашкавал
4 яйца
брашно
галета
олио
Начин на приготвяне:
Нарежете шунката и кашкавала на еднакви парчета, но да не са прекалено тънки.
"Сглобете" шницела, подреждайки шунка, кашкавал, шунка, кашкавал, шунка.
Разбийте яйцата с вилица. След това оваляйте шницелите в брашното, после потопете в яйцата, следва отново брашно, яйца и завършете с галета.
Изпържете в нагорещеното олио до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Панирани шницели от кайма
- Свински шницели с кръгчета ананас и кашкавал
- Пилешки шницел с млечен сос грейви
- Виенски шницел с кашкавалена плънка
- Пилешки шницели с хрупкава панировка
- Пуешки шницели с гарнитура от рукола, нар и пармезан
- Свински шницел, паниран в пармезан
- Свински шницели с лимон
- За да са по-вкусни шницелите, ги пригответе последно, преди гостите да дойдат
- Свински шницели с фенел и череши
Коментари към Шницели от шунка и кашкавал