Паниран телешки шницел
Необходими продукти:
500 грама телешко месо
500 грама брашно
2 яйца
1 супена лъжица течна сметана
500 грама галета
сол и смлян черен пипер на вкус
500 милилитра олио
Начин на приготвяне:
Разрежете месото на две парчета, които начукайте. Подправете със сол и смлян черен пипер.
Разбийте яйцата със сметаната.
Оваляйте телешкото в брашното, потопете в яйцата и завършете с галетата. Изпържете шницелите в нагорещено олио от двете страни до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимка: food.passion.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Панирани шницели от кайма
- Свински шницели с кръгчета ананас и кашкавал
- Виенски шницел с кашкавалена плънка
- Шницели на фурна с плънка от кашкавал и яйца
- Пилешки шницел с млечен сос грейви
- Пилешки шницели с хрупкава панировка
- Шницели от картофи и целина с градински чай
- Пуешки шницели с гарнитура от рукола, нар и пармезан
- Картофени шницели
- Свински шницел, паниран в пармезан
Коментари към Паниран телешки шницел