Свински ребърца с мед, лук и бира

Необходими продукти:
- 700 грама свински ребра
- 3 глави лук
- 200 грама жива бира
- 2 супени лъжици мед
- сол и прясно смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте ребърцата, разрежете ги на порции, подредете в подходящ съд.
Смесете бирата и меда, залейте ребрата с тази марината, поръсете ги с черен пипер и сол, покрийте с лучени шайби.
Оставете свинското да престои известно време в соса, след което запържете и върнете обратно в съда с маринатата.
Изпечете във фурната (загрята предварително на 180 градуса).
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: liveinternet.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Свински ребърца с картофи, лук и гъби на фурна
- Свински ребърца на фурна в соева марината с чесън и горчица
- Задушени свински ребра със зеленчуци
- Яхния с ребърца, картофи и грах
- Печени свински ребра с мед, лимон и джинджифил
- Барбекю сос за ребърца
- Свински ребърца в бира и сос барбекю
- Мариновани свински ребърца на фурна с картофи и лук
- Свински ребра с прясно, кисело зеле и сушени сини сливи
Коментари към Свински ребърца с мед, лук и бира