Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински ребърца с мед, лук и бира

Свински ребърца с мед, лук и бира

Свински ребърца с мед, лук и бира - изображение

Необходими продукти:

  • 700 грама свински ребра
  • 3 глави лук
  • 200 грама жива бира
  • 2 супени лъжици мед
  • сол и прясно смлян черен пипер на вкус

 

Начин на приготвяне:

Измийте ребърцата, разрежете ги на порции, подредете в подходящ съд.

Смесете бирата и меда, залейте ребрата с тази марината, поръсете ги с черен пипер и сол, покрийте с лучени шайби.

Оставете свинското да престои известно време в соса, след което запържете и върнете обратно в съда с маринатата.

Изпечете във фурната (загрята предварително на 180 градуса).


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: liveinternet.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти